full service design agency
CONTACT NL | EN
Vertrekkend vanuit een origineel idee ontwierp Pars Pro Toto deze innovatieve babytas die vliegensvlug kan omgevormd worden tot kinderzitje.

Het product werd snel een enorm succes en kreeg verschillende internationale innovatieprijzen. Het heeft ondertussen een vaste plaats gekregen in de baby-uitzet van vele ouders.

De tas is ideaal voor ouders die hun kind willen meenemen op restaurant of op een kleine uitstap. In twee eenvoudige stappen transformeert de tas naar een kinderzitje waarop het kind veilig en comfortabel kan aanschuiven aan de tafel. De tas kan in de wasmachine worden gereinigd.

In dit project konden we onze naam van full service ontwerpbureau waarmaken. Naast het ontwerp van de productgrafiek en het product zelf, namen we ook de fotoshoot, het patentonderzoek, de modelbescherming, de begeleiding van de normeringstesten en de selectie van de leveranciers op ons.

Op het vlak van branding stonden we in voor de Hoppop-naam, het logo en het ontwerp en de ontwikkeling van displays en verkoopsondersteunend drukwerk.

©2010-2011 Font Squirrel. All rights reserved.