full service design agency
CONTACT NL | EN
Spel / visualisatie over zelfmanagement, persoonlijke ontwikkeling en organisatorische groei, ontwikkelings- en veranderingsprocessen en leerorganisaties.

Het concept is gebouwd rond het holistische en ge´ntegreerde model van 'de zeven werelden'.

In het model worden verschillende analyses gemaakt van 'het individu' en 'de organisatie'. De evolutie wordt beschreven/uitgebeeld/verhaald van individueel potentieel [bron van energie] naar zelfbewuste persoon, zelfmanager met toelating (of zelfs een missie), teamwerker, netwerker, leerorganisatie tot belanghebbende...

De rode draad die als 'gids' gebruikt wordt om de 'zeven werelden' in deze toolbox te verkennen en te ervaren, is de top die in verschillende vormen, materialen, kleuren en formaten opduikt. De toppen versterken het gevoel van de '7 werelden' en vergroten het ontdekkingsniveau o.a. aan de hand van interactieve processen.

Er wordt overvloedig gebruik gemaakt van metaforen en de banden met diverse wetenschappelijke domeinen [o.a. organische biologie, psychologie, fysica, astronomie, chaostheorie, ...] zijn alom tegenwoordig.

©2010-2011 Font Squirrel. All rights reserved.