full service design agency
CONTACT NL | EN
Het oude toeristische infokantoor en het voormalige MannekePis-Museum zijn samen omgebouwd tot een hedendaags en interactief toeristisch infokantoor en streekbezoekerscentrum.

Voor de verbouwing werkte Pars Pro Toto nauw samen met het architectenbureau Doclo-Strobbe. Deze vruchtbare synergie heeft tot een sterke verbouwing geleid waarbij ruimte en invulling naadloos op elkaar aansluiten.

Het toeristisch infokantoor promoot de drie M's van Geraardsbergen. De Muur van Geraardsbergen, Manneken-Pis en de Mattentaart.

Onder de gerestaureerde authentieke gewelven van het stadhuis tonen we de troeven van de regio Vlaamse Ardennen.

Er is voor het geheel bewust gekozen voor een mix van technieken en zintuiglijke stimuli; deze mix spreekt verschillende doelgroepen aan en combineert het beste uit de digitale en analoge wereld; het infokantoor is een attractieve smaakmaker voor het echte bezoekwerk daarbuiten.

Pars Pro Toto heeft ook hier het full service verhaal waargemaakt: zowel concept- als inhoudsuitwerking, beeldresearch, grafiek en multimedia, het aansturen van video- en audio, en zelfs de technische tekeningen en opvolging van alle aannemingswerken werden door ons verzorgd.

©2010-2011 Font Squirrel. All rights reserved.