full service design agency
CONTACT NL | EN
Voor de Provincie Vlaams-Brabant ontwierpen en realiseerden we het bezoekerscentrum Het Vinne te Zoutleeuw.


De opening was de laatste fase in de ontsluiting van het Provinciedomein na een ambitieus natuurherinrichtingsproject.


In het bezoekerscentrum prikkelen we alle zintuigen: we intensifėren de beleving van de natuur. We laten de bezoekers met verrekijkers de tentoonstelling afspeuren naar vogels, we gebruiken geuren om de geschiedenis van het gebied toe te lichten en in 7 audiomodules hoor je typische en onverwachte Vinne geluiden.


Zoals voor de meeste van onze projecten startte ons werk bij het concept en liep het door tot de eindoplevering: we stonden in voor o.a. inhoudelijk en vormelijk concept, technische uitwerking van alle onderdelen, grafiek, realisatie, ...

©2010-2011 Font Squirrel. All rights reserved.