full service design agency
CONTACT NL | EN
Pars Pro Toto ontwierp het Ecocentrum van Webbekoms Broek in Diest.

Dit bezoekerscentrum zorgt voor een frisse benadering van het natuurgebied zodat de bezoekers met een andere blik hun natuurwandeling starten.

De ruimte is ingericht met het oog op individuele bezoekers, maar tegelijkertijd kunnen klasgroepen met hetzelfde materiaal een geleid bezoek volgen met de mogelijkheid om de tentoonstelling actief te beleven.

In de demoruimte kunnen allerlei zaken getest worden na het geleid bezoek. De bezoeker wordt gestimuleerd om het gebied buiten te ontdekken en krijgt daar een bondige voorbereiding op zodat het bezoek interessanter wordt en meer plezier oplevert.

Door gebruik te maken van renderings in de conceptfase kregen de opdrachtgevers 2 jaar voor de opening reeds een zicht op wat voor hen zou gerealiseerd worden. 

©2010-2011 Font Squirrel. All rights reserved.