Expertise van Pars Pro Toto

Innoveren doe je vanuit je product, je merk, je service én je businessmodel

Elk deel hangt samen met een ander deel. Dat is Pars Pro Toto, want enkel zo maak je het geheel sterker. Concreet? Het is de combinatie van onze creativiteit, rationaliteit en empathie die je merk of product boven de rest doet uitstijgen. Zo toetsen we nieuwe oplossingen af naar haalbaarheid en relevantie, zonder de context van de gebruiker uit het oog te verliezen. We call it design thinking. Een subtiel evenwicht, en de rode draad in onze gesprekken. Pas dit toe op je product, je service, je merk en je krijgt een duurzaam competitief voordeel.

Vier expertisestudio’s onder één dak

Bij Pars Pro Toto vind je als fullservice ontwerpbureau de combinatie van vier expertisestudio’s onder één dak. Een drieslag van Product, Brand en Service design plus Innovation consultancy. Dat laatste is het fundament om naar de kern van je businessmodel te gaan. Vind het antwoord op de ‘Wat en Waarom-vraag’ van je innovatie, en je hebt een ijzersterk kader om elke keuze te motiveren. Of niet te nemen. Het worden de krijtlijnen en de spelregels om aan de slag te gaan.

Hoe ziet jouw voorsprong eruit?

Bij Pars Pro Toto krijgt jouw innovatie vorm vanuit een synergie van inventieve invalshoeken, ideeën, methodieken en productietechnieken uit uiteenlopende sectoren. Dat is een ongelooflijk voordeel. Zo pakken we als onestopshop het integrale proces aan: van concept tot productie en alle strategische stappen ertussenin. Open minded. En je zet jezelf op de schouders van een team van
16 innovatieconsultants & designers. Dat is onze garantie om boven de rest uit te stijgen.

25 jaar professionele ervaring

In deze services

Innovation consultancy

Growth at all levels

Innoveren is meer dan nieuwe producten ontwikkelen. Wil je een duurzame en competitieve voorsprong op je concurrenten? Innoveer dan op verschillende niveaus. Dit gaat niet enkel over ‘hoe’ maar ook over het ‘wat’ en ‘waarom’ van je innovatie. Trek de lijn van strategische vernieuwing door naar je businessmodel, je merk, je dienstverlening, je management, je distributiestrategie … Pas dan bereik je groei en maak je het verschil dat niet te kopiëren valt. Deze holistische benadering heeft Pars Pro Toto in de vingers. Maar vooral in het hoofd en in het hart.

» Businessmodel design
» Designmanagement
» Sustainability

» Servitization
» Productization
» Back to the future

Ontwerpbureau Pars Pro Toto

In twaalf sectoren actief

Wij innoveren in uiteenlopende sectoren. Jouw voordeel? De knowhow die we opdoen in bijvoorbeeld de industrie injecteren we onbewust in de gezondheidssector en vice versa. Die multidisciplinaire aanpak en kruisbestuiving levert strategische innovatie op. En jou een ongekende voorsprong.