AeroMoov en AeroSleep

Reisbed & Sleep Safe

De samenwerking tussen Pars Pro Toto en zusterbedrijven AeroMoov en Aerosleep levert al jarenlang innovatieve productconcepten voor baby’s op. Slapen en reizen was nog nooit zo veilig.
Onze opdracht
  • Product design: ultraveilige slaap- en reisproducten voor baby’s
  • Brandcreatie en communicatiestrategie
Het project

Pars Pro Toto bouwt al jaren samen met AeroMoov en AeroSleep aan een innovatief productengamma voor de allerkleinsten. Van babymatras tot reisbed, kwaliteit en veiligheid staan vanaf het begin voorop. Omdat we zelf ouders zijn, eisen we het uiterste van onze producten. We onderwerpen ze aan wetenschappelijke testen en zoeken continu naar nieuwe technologiën. Ons streefdoel? Nog slimmere producten op de markt brengen.
Pars Pro Toto staat in voor het volledige traject: van product en verpakking tot communicatie, brand design enzovoort.

AeroMoov: veilig reizen met je baby

Reizen met baby’s, kan dat? Ja, dat is de belofte van de ultraveilige en gebruiksvriendelijke toepassingen die we samen met AeroMoov ontwikkelden. Pop. Play. Sleep. Het instant reisbed zet je op en breek je af in slechts enkele seconden! Het is superlicht en compact en je neemt het overal mee naartoe. Bovendien beantwoordt het aan de strengste veiligheidsnormen.

AeroSleep: laat je baby veilig slapen

Pars Pro Toto ontwikkelt de technische ‘Sleep safe’ producten van AeroSleep. Van babymatras tot inlegger voor een autostoel. De materialisatie en afwerkingsdetails zorgen voor een kwaliteitsuitstraling én een aaibaarheidsfactor (zonder in te boeten aan de veiligheidsuitstraling). Het gepatenteerde ventilerend textiel is steeds het vertrekpunt. Vanuit dit basismateriaal bedenken en ontwikkelen we voortdurend nieuwe producten. En met succes. Want in 2020 werd het Evolution Premium Pack bekroond met de Baby Innovation Consumer Award.

Interesse in samenwerking?

Op zoek naar een partner om je nieuwe productconcept te ontwikkelen? Benieuwd naar onze aanpak?