Dorsoo

Dorsoo-bed

Van een briljant idee naar strategisch product design. De samenwerking tussen Pars Pro Toto en Dorsoo betekende een revolutie in slaapinnovatie voor mensen met rugpijn. Een Dorsoo-bed volgt jouw lichaam en niet omgekeerd.
Onze opdracht
  • Productinnovatie: creatie meebewegende lattenbodem en matras
  • Branding: van consumentenonderzoek naar merkcommunicatie
  • Service design
Het project

In 2000 stond Pars Pro Toto mee aan de wieg van het Dorsoo-bed. Dorsoo was toen nog een start-up met een briljant idee. Ondertussen groeide het merk uit tot een slaapretailer met negen showrooms en 20.000 tevreden slapers.

Van slaapinnovatie naar slaaprevolutie

Waarom Dorsoo het meest geschikte bed bij rugpijn is? Omdat dit dynamisch bed zich continu aan jouw slaaphouding aanpast. Dat komt door de meebewegende lattenbodem en de speciaal daarvoor ontwikkelde matras. Het bed volgt je lichaam in plaats van omgekeerd. Een revolutie in de slaapwereld.

Heldere Merkcommunicatie

Aan de hand van een Customer Journey analyse en een kwalitatief consumentenonderzoek werden de sterke en zwakke punten van de merkcommunicatie in kaart gebracht.

Met de conclusies daaruit hebben we nieuw audiovisueel materiaal gecreëerd. De sterkste USP, die voordien technisch en complex leek, wordt nu op een eenvoudige en heldere manier gecommuniceerd.

 

Interesse in samenwerking?

Ook een briljant idee? Op zoek naar een partner om dit mee uit te werken? Ga met Pars Pro Toto in zee.